Stillingsannonser

PwC søker nyutdannede med oppstart høst 2021 (For deg som gikk glipp av fristen)

PwC søker ansatte med oppstart høsten 2021. Søknadsfristen er 11.10.2020 – klokken 12:00. Du kan lese mer om stillingen HER.

Summer Internship 2021

PwC søker Summer Interns til sommeren 2021. Som Summer Intern får du åtte til ti spennende uker som byr på muligheter og utfordringer. En unik opplevelse, som gir deg mulighet til å bygge nettverk og skape relasjoner. Sjekk ut linken under for mer informasjon.

Søknadsfrist er 13. september.

Søk på stillingen.

Den Norske Historiske Forening søker ny deltidsansatt

Den norske historiske forening søker ny deltidsansatt! En fleksibel deltidsstilling som sekretær med ansvar for økonomi.
Stillingen passer for deg som er interessert i økonomistyring og regnskapsføring.

For mer informasjon trykk på linken: http://hifo.no/uncategorized/stillingsutlysning-fleksibel-deltidsstilling-som-sekretaer-med-ansvar-for-okonomi/?fbclid=IwAR3aJskIeWXLfzZb94GALJorXxyq8eDMnDZFJK5WvcucCbBryPedhAWmnds

PwC søker studenter til regnskapsprosjekt

PwC Accounting Kristiansand gjennomfører et prosjekt knyttet til mottak og bokføring av bilag for våre regnskapskunder. I tillegg gjøres bankavstemming og andre forefallende oppgaver. I dag er det sju studenter som jobber med dette. De ønsker nå å rekruttere flere til å jobbe på dette prosjektet ved vår avdeling i Kristiansand. Som studentmedarbeider hos de  får du et innblikk i hverdagen til en regnskapsfører. 

For mer informasjon, trykk deg inn på linken under:
PwC søker studenter til regnskapsprosjekt

PwC Accounting AS søker deg som vil jobbe i fremtidens lønn- og HR-funksjon

Ønsker du å starte i et ungt, aktivt og faglig sterkt miljø? Sjekk ut stillingsannonsen til PwC Accounting da vel. De er ute etter noen som ønsker å jobbe i fremtidens lønn- og HR-funksjon.

Link til annonsen:
Lønn – og HR-medarbeider i PwC Accounting AS

unnamed

PwC – Søknad til studentarrangementer

https://www.pwc.no/no/karriere/ledige-stillinger.html
accenture

Stillinger, Accenture

accenture


ER DU BACHELOR STUDENT OG PÅ DITT 3.STUDIEÅR?
BLI MED I VÅRT STUDENTNETTVERK ACCENTURE DISCOVERY!

Accenture Discovery er et eksklusivt nettverksprogram for deg som går i 3. klasse hvor du kan bli kjent med et av Norges mest ettertraktede arbeidsplasser. I løpet av året får du delta på kule workshops, sosiale samlinger, vintertur, og du får et unikt innblikk i hvordan vi jobber med det nyeste innen teknologi for å hjelpe våre kunder mot fremtidens digitale hverdag.
I tillegg får du en mentor som er tilpasset din profil som kan gi deg karriereveiledning og svare på de spørsmål du ellers har. Du vil være en del av et nettverk av likesinnede norske studenter fra ulike universiteter i hele verden. Mot slutten av programmet holder vi intervjuer til Summer internshipet for alle Discovery studentene våre.

Les mer om programmet og søk her
Søknadsfrist 14.oktober

SUMMER INTERNSHIP for 4.klassinger
Som sommerstudent hos oss jobber du i seks uker av sommeren og får muligheten til å teste ut livet som konsulent, komme tett på bedriftskulturen vår og rett og slett, få en uforglemmelig sommer! I team med andre studenter og med god hjelp fra veiledere og prosjektledere, vil det være virkelighet fra første stund og du vil jobbe i et innovativt miljø med stort fokus på teknologi. Du vil jobbe i et team med andre studenter med god hjelp fra veiledere som hjelper deg hele veien for å til slutt levere et ferdig prosjekt for en av våre kunder. Arbeidsoppgavene er avhengige av prosjektene og din kompetanse, men kan være alt fra å teste nye softwareløsninger, utvikle en ny app, analysere data og bidra med innsikt i ulike prosjekter, til prosessanalyser, lage forretningsplaner og nye strategier. Prosjektene våre har et fokus på hvilken verdi de gir for samfunnet, gjerne koblet opp FNs bærekraftsmål. Tidligere sommerstudenter har blant annet bidratt til å fremme utviklingen innen medisinfaget og ved hjelp av teknologi bidratt til å hjelpe flyktninger med å bedre integrere seg i samfunnet.
Selv om du bruker sommeren på å jobbe, betyr ikke dette at du ikke skal ha det gøy og nyte sommermånedene når de først er her. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i løpet av sommeren. Tidligere år har vi hatt grilling og lek i parken, vært på Paint n` Sip, kjørt RIB og vært på båttur i Oslofjorden. Dette varierer noe fra år til år, men det viktigste er at du har det gøy mens du jobber og er sommerstudent

For å lese mer, se her
Les mer, Summer intern stilling
Søknadsfrist 21. september

GRADUATE I ACCENTURE for 5.klassinger
FÅ EN KNALLSTART PÅ DIN KARRIERE!
Som graduate hos oss kastes du rett inn i konsulentlivet. Det er en bratt læringskurve som fortsetter der studiene slapp; men med full støtte av kollegaer og ledere vil du raskt utvikle deg og din kompetanse til å bli en av våre eksperter. Du vil være på team med andre graduates og erfarne konsulenter, og jobbe på ulike prosjekter med mange spennende problemstillinger. Uansett hvilket område du jobber innen, vil du utfordre deg selv og utvide horisonten hver eneste dag

TECHNOLOGY CONSULTING: bygger broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulik kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Vi leverer skalerbare, virksomhetskritiske ende-til-ende-løsninger og dekker et bredt spekter kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier av prosessen, fra strategi og rådgivning, til programvareutvikling og infrastruktur, jobber vi ofte på langsiktige og komplekse prosjekter.

MANAGEMENT CONSULTING: jobber med mange ulike problemstillinger. Vi utvikler innovative løsninger, gir råd og analyserer hvordan ulike organisasjoner i forskjellige bransjer kan øke sin prestasjonsevne. Dette kan være alt fra hvordan bedrifter organiserer sine interne og eksterne prosesser, til å identifisere forretningsmuligheter og utvikle nye strategier. Vi gjennomfører også endel undersøkelser, som for eksempel hvordan eksisterende bransjer kan endres av nye aktører og teknologi, eller hvordan solkraft kan utnyttes i Norge.

BRENNER DU FOR Å UTVIKLE?
Som Utvikler hos Accenture blir du raskt involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT prosjekter. Vi jobber bl.a. med foreldrepenger hos NAV, Kjernejournal for HelseNorge, Autosys hos Statens Vegvesen, Altinn, DNB og Telenor. Her leverer vi innovative løsninger og bruker de nyeste og mest avanserte teknologiene på markedet. Våre Utviklere jobber med Java, FrontEnd, DevOps, kunstig intelligens, teknisk arkitektur, smidig prosjektutvikling, gamification og mye mer.

For å lese mer se her
Søknadsfrist 30.september

Ønsker du å søke?
Graduate stilling, Utvikler
Graduate stilling, Technology
Graduate stilling, Management

hPx9L_file_logo_inscription_1512658965

Møtebooker – trainee

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Ønsker du å bygge karriere i bank?
For en av våre samarbeidspartnere søker vi ambisiøse og uredde deltidskandidater som ønsker å gjøre karriere i bank. Vi søker etter personer med tydelig «passion» for kunder og som fremstår profesjonelt både mot kunder og kollegaer.

Prosjektbasert engasjement – med mulighet for videre utvikling og karriere.
Økonomi- og markedsføringsstudenter oppfordres til å søke!
Arbeidstid: Dagtid, 2-3 dager i uka.
Arbeidsoppgaver:

 • Møtebooking på telefon
 • Presentasjon og salg i samtale med kunder
 • Være bankens ansikt utad

Ønskede egenskaper:

 • Ambisiøs
 • Uredd
 • Gode holdninger
 • Serviceinnstilt
 • Samarbeidsvillig
 • Løsningsorientert

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdanning innen økonomi/markedsføring
 • Faglig dyktig
 • Gode IT-kunnskaper
 • Salgserfaring er en fordel
 • God på å avdekke behov
 • Flink til å skape gode opplevelser

Høres dette spennende ut?

Registrer deg på manpower.no og søk stillingen derfra. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Ingunn Irgemo eller Merete Mosland.

direktesending_1

Sommerjobb som Web-analytiker hos Skatteetaten

Skatteetaten har i år spennende oppgaver innenfor forskjellige områder. Til stillingen som Web-analytiker ser de etter studenter som begynner på 4. eller 5. året innenfor økonomisk /administrative fag, annen samfunnsvitenskapelig retning, data, Informatikk eller lignende. For mer info om stillingen, se lenken under.

Søknadsfrist er 13. februar.

Trykk her for å lese mer om stillingen!

pwc

Studenter ved UiA søkes til regnskap prosjekt – PwC Accounting, Kristiansand

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling

Hver dag går mer enn 223 000 mennesker i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1 700 ansatte representert ved 27 kontorer. Kundene våre kommer fra både offentlig og privat sektor, og er i alle størrelser fra de minste lokale til de store og internasjonale.

PwC Accounting leverer tjenester innenfor regnskap, lønn og HR, forretningsjus, skatt og utleie av økonomifunksjoner. PwC Accounting kombinerer et bredt spekter av bedriftsøkonomisk og strategisk rådgivning.

Vi er med over 40 ansatte det største regnskapsselskapet i Kristiansand. Vi holder til i nye og moderne lokaler i Havnekvartalet og flytter snart ned til nyrenoverte lokaler på Fiskebrygga.

Studenter ved UiA søkes til regnskap prosjekt – PwC Accounting, Kristiansand

PwC Accounting benytter økonomi og regnskapsprogrammet «24SevenOffice». Dette er et moderne webbasert regnskapssystem med alle funksjoner ferdig integrert, fra skanning av bilag, mottak, attestering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering og drill down ned til bilagsnivå. Kunde og regnskapskonsulent jobber online i samme system.

PwC Accounting Kristiansand gjennomfører et prosjekt knyttet til mottak og bokføring av bilag for våre regnskapskunder, i 24SevenOffice. I dag er det fire studenter som jobber med dette. Vi ønsker nå å rekruttere en eller to studenter til å jobbe på dette prosjektet ved vår avdeling i Kristiansand.

Arbeidssted: PWC Accounting Kristiansand, Vestre Strandgate 23 i Havnekvartalet (Flytter snart til Gravane 26 på Fiskebrygga).
Arbeidstid: To-tre dager/kvelder i uka (mulighet for helgejobbing og Summer Internship)

Vi søker deg som:Har gode datakunnskaperEr kundeorientert og opptatt av kundeserviceEr strukturert, nøyaktig og effektivEr proaktiv, arbeidsvillig og opptatt av egen læringHar sterk faglig interesse og gode eksamensresultater

Søknad med CV og karakterutskrifter sendes per e-post til anders.ziegler@pwc.com

Søknadsfrist: 10.desember 2017

Graduate 2018 – Commercial – Finance & Control (Norway)

Statoil is always looking to attract the best and most qualified talents. Our Corporate Graduate Program is aimed at applicants who have recently graduated from a Master’s or PhD degree. The program accelerates the learning and development of new employees and supports our international ambitions.

Statoil is an international energy company with operations in more than 30 countries. Building on 40 years of experience from oil and gas production on the Norwegian continental shelf, we are committed to accommodating the world’s energy needs in a responsible manner, applying technology and creating innovative business solutions. We are headquartered in Norway with approx. 21,000 employees worldwide, and are listed on the New York and Oslo stock exchanges.

Statoil’s 2-year Commercial graduate programme will kick-start your transition from student to professional, with opportunities to contribute in some of the company’s most exciting commercial areas.
You will engage in at least 2 rotational assignments, structured learning through the Statoil University, mentoring and on-the-job learning to develop commercial awareness, core competencies and experiences, along with strong professional networks.
Your exact assignment and location will be decided based on your field of expertise and our business needs.

JOB DESCRIPTION

You are essential to Statoil’s ability to deliver new realities and new opportunities. You will put to work your commercial aptitude and creativity to engage in tasks within Finance & Control potentially involving:
Finance, accounting and internal control; Improving accounting processes. Prepare and analyse external financial reporting products and assessing complex accounting and financial reporting issues
Investment and portfolio analysis, provide analytical and decision support to investment and business projects as well as strategic processes.
Performance management, engage in improvements and follow up on strategic objectives, risks, actions and KPIs
Group finance provide funding, cash and other financial asset management, insurance as well as financial structuring of new and existing business.
Challenge and support the organisation regarding business decisions and priorities

QUALIFICATIONS

Master’s degree or PhD with good academic record within business analytics, industrial economics, finance, accounting and auditing, economics and strategy for for business or other related fields of study
No more than two years of relevant fulltime work experience
Fluent in English and preferably a second working language
International work and/or study experience preferred
Extra curriculum activities and/or voluntary work is an advantage
Proven ability to work in teams with strong analytical skills
Digital competence an advantage.

To read more visit:

http://kompetansetorget.uia.no/stillinger/graduate-2018-commercial-finance-control-norway
Bdo_logo_wikipedia

Deltidsstilling administrasjon BDO – perfekt jobb for studenter!

Arbeidsgiver: BDO AS

Stillingstittel: Deltidsstilling administrasjon – perfekt jobb for studenter!

Sted: Kristiansand (Aquarama)

Frist: 30. September

Varighet: Engasjement

BDO Kristiansand søker etter studenter som kan jobbe hver fredag i våre lokaler på Aquarama. Typiske arbeidsoppgaver vil være; sentralbord, mottak av gjester i møteromsavdelingen, klargjøring/rydding av møterom, kopiering, ajourføring av lister, post/pakke administrasjon, utarbeidelse av selskapsdokumenter med videre. Arbeidstid vil være fra ca. 8.00-16.00.

Krav til aktuelle kandidater:

 • Et ønske om å bli bedre kjent med BDO
 • Studerer bachelor eller master, gjerne innen økonomiske fag
 • Stor arbeidskapasitet og fleksibilitet
 • Kundeorientert og serviceinnstilt

Ved å jobbe i BDO vil du få:

 • Et godt og sosialt arbeidsmiljø
 • Engasjerte medarbeidere i et sterkt faglig miljø
 • Egenutvikling og personlig læring gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi ønsker at du sender CV, søknadsbrev, karakterer fra videregående og foreløpige karakterutskrifter fra høyere utdannelse til rita.yggeseth@bdo.no Vi vurderer søkere fortløpende.

Om arbeidsgiveren

BDO er en revisjons-, regnskaps- og rådgivningsvirksomhet med over 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. Lokal forankring og nærhet til kunden har bidratt sterkt til vår suksess. Vi etterstreber til enhver tid å ha nær og god kundekontakt på alle nivåer i organisasjonen – fra kontor, partner og til den enkelte medarbeider du møter. I Kristiansand er det cirka 40 ansatte fordelt på tjenesteområdene revisjon, regnskap og skatt/avgift.

BDO tilbyr tjenester innen revisjon, regnskap, skatt og avgift og rådgivning. Kundene våre spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter. Våre medarbeidere har sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap. Vi er alltid på jakt etter de beste menneskene.

Internasjonalt er BDO til stede i 154 land og teller ca. 64 000 ansatte. Vi samarbeider tett med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder med spesielle rådgivningsbehov.

Tiltredelse: Oktober 2017

Sektor: Privat

Antall stillinger: 1

Bransje: Konsulent og rådgivning

Kontaktperson: Rita Yggeseth

nordea-1

Graduates to Nordea Norway

It’s an exciting time to work at Nordea. We’re a changing company with big ambitions – and by joining our team you’ll be able to help shape the future of banking.

We strive to lead the way enabling dreams and everyday aspirations for the greater good. Each and every one of us has a part to play in building a better bank that fulfils a meaningful role in society. By working with us you’ll have a direct impact on more than 11 million customers globally. Interested in coming on the journey with us?

The position we offer
Graduates’ skills and passions are matched to a specific position within our Nordea team. There you will develop professionally and personally, turning your skills and passions into a career. If you take initiative and contribute meaningfully to your team and Nordea, you can expect to see more career opportunities within Nordea.

Nordea Graduate programme kick-starts your journey from being a student to becoming a successful young professional, creating the perfect start for your career. You will be employed in a specific position within business or IT that matches your interests and competencies so you can work with the things that you are most passionate about.

Your passion will be our joint strength and will support Nordea in the historic transformation process we have initiated. In the coming years Nordea will invest substantially in the establishment of the future relationship bank based on a core digital platform. And we want you to be part of this.

During the Graduate programme, you will be part of one of our business tracks and in parallel you participate in international seminars and regular meetings with a mentor. You get the best possible opportunity to create networks, engage with our senior business leaders and unfold your potential while increasing your personal awareness and business knowledge.

We are now offering Graduate positions in the following areas:

Banking is all about meeting our customers’ changing needs and offering them the best service. It’s central to everything we do, and you’ll be serving our principal aim of helping our customers reach their goals. Banking positions are several and they vary across our business areas such as Corporate Business Banking (relationship positions), Strategy and development units (business development positions), Markets and investment banking (analytical positions) or in one of our operational units (products or processes).
Technology is changing the way we deliver banking and it’s one of our key strategic focus areas. Working with us, you’ll play a key role in shaping the digital transformation of banking.
Compliance is a responsibility we take very seriously, and a key strategic priority area in which we strive to be the market leader. You’ll play a vital role in ensuring people can trust Nordea.
All this will give you a strong and unique foundation for your future career now and after the programme.

The qualifications you need
Collaboration. Ownership. Passion. Courage. These are the four key values that guide us in living our purpose and that we expect all our colleagues to be committed to.

To build a successful career with us, you’ll work well with others and always act with the customer’s needs in mind. You’re curious, you love learning and trying new things, and you’re excited about bringing your ideas to the table. You’re honest and dependable, willing to speak up even when it’s difficult, and committed to empowering others. You’re passionate about doing a great job, you look for the positive and you celebrate success.

You’ll have good numerical, verbal and inductive capabilities, along with strong English. You are a graduate, after all so we expect nothing less! You have completed your Master’s degree by September 2018 and have no more than two years’ post-academic work experience.

If this sounds like you, we look forward to welcoming you to our team!

More information and send application
You have until 27 August to send us your application.

When applying you will be asked to record a short video presentation of yourself, where we would like you to tell us

Who are you
What are your values and
What will be your contribution to Nordea
Don’t delay: We are hiring right now and the position might be filled before the deadline, so get your application in as soon as possible!

Following the application deadline, we will review your applications and get in touch to arrange first interviews with successful candidates.

We look forward to hearing from you!

For more information about the position, you are very welcome to get in touch with the following recruiters:

Banking
Eivind Hoff / eivind.hoff@nordea.com
Svein Haug / svein.haug@nordea.com

Technology/IT
Ann-Cathrin Østby / ann-cathrin.ostby@nordea.com

Compliance
Berit Viddal Tronslin / berit.tronslin@nordea.com

Great people often know great people – please share if you have a friend who would love this job.

We believe that diversity improves team performance. Therefore we strive to form teams with a mix of people of different genders and ages, and with different backgrounds and experiences.

To apply for this job, please visit:
https://www.nordea.com/en/career/vacant-positions/jobdetails.html?jobid=207284

Stillingsutlysning fra NBBL Fulltegningsforsikring AS

NBBL skal ansette en nyutdannet siviløkonom i en stilling som prosjektleder – nyboligmarked.

NBBL Fulltegningsforsikring AS forsikrer markedsrisikoen i boligprosjekter. De har et sterkt fagmiljø i et solid selskap. Siden 1994 har selskapet forsikret 480 boligprosjekter med 14 500 boliger, og skapt betydelige verdier for deres kunder og eiere.

Ønskede kvalifikasjoner:
– Siviløkonom eller mastergrad innen eiendomsutvikling
– 0-5 års arbeidserfaring
– Forretningsorientert og sosial
– Analytisk og nysgjerrig
– Strukturert, grundig og læringsvillig

Dersom dette høres ut som noe for deg kan du lese mer her:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=101755477&fks=101755477&nocache=1502390723240
Skjermbilde 2017-03-31 kl. 14.18.17

Stillingsutlysning fra PwC

UiA studenter søkes til regnskapsprosjekt – PwC Accounting, Kristiansand

PwC er verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere innen revisjon, skatt og avgift. Dette har du nå muligheten til å bli en del av!

PwC Accounting benytter økonomi og regnskapsprogrammet «24SevenOffice». Dette er et moderne webbasert regnskapssystem med alle funksjoner ferdig integrert, fra skanning av bilag, mottak, attestering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering og drill down ned til bilagsnivå. Kunde og regnskapskonsulent jobber online i samme system.
PwC Accounting Kristiansand skal nå gjennomføre et prosjekt knyttet til mottak og bokføring av bilag for våre regnskapskunder, i 24SevenOffice. De ønsker i den forbindelse å rekruttere to studenter til å jobbe på dette prosjektet ved deres avdeling i Kristiansand.

PwC søker deg som
– Har gode datakunnskaper
– Er kundeorientert og opptatt av kundeservice
– Er strukturert, nøyaktig og effektiv
– Er proaktiv, arbeidsvillig og opptatt av egen læring
– Har sterk faglig interesse og gode eksamensresultater

Arbeidssted: PWC Accounting Kristiansand, Vestre Strandgate 23 (Havnekvartalet).
Arbeidstid: To-tre dager/kvelder i uka (mulighet for Summer Internship)

Høres dette ut som noe for deg? Har du lyst til å utfordre deg selv med varierte og spennende arbeidsoppgaver? Da kan du sende inn din søknad med CV og karakterutskrifter til helene.jorstad@pwc.com

Søknadsfrist: 07.04.17