Nyheter

Studiestart 2020

25. juni: (oppdatert informasjon om studiestart)

Ved studiestart vil det ikke være fysiske oppmøter. Inndeling i faddergrupper vil foregå gjennom møter i Zoom, dette vil skje uken før studiestart. Alle fadderbarn vil møte sine faddere mandag 10. august, dette vil bli avtalt i Zoom møtet.

28. mai:

Som følge av coronaviruset vil høstsemesteret bli preget. Dette innebærer opplegget som vil bli holdt i fadderuken. Vi er nå i gang med planleggingen av studiestart, men foreløpig er det mye usikkerhet rundt dette. Vi vil komme informasjon så fort vi vet hvilke retningslinjer vi må forholde oss til.

Vårt mål er å gjøre studiestart og fadderuken så bra som mulig for alle studenter.

Nordea kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren

TOPPER LISTEN: Nordea kåres til den mest attraktive arbeidsgiveren blant unge økonomer. -Dette var en gledelig overraskelse, sier Snorre Storset, administrerende direktør i Nordea Norge.
FOTO: EIVIND YGGESETH

Vår hovedsponsor, Nordea, kåres til den mest attraktive arbeidsgiveren blant unge økonomer, viser undersøkelse gjennomført av Academic Work.
– Dette var en gledelig overraskelse, og vi er veldig stolte over å ha gått til topps i denne kåringen, sier administrerende direktør Snorre Storset i Nordea Norge, ifølge en pressemelding.

Foran Google

Hvert år gjennomfører Academic Work undersøkelsen Young Professional Attraction Index. Undersøkelsen er utført i samarbeid med Kantar TNS, som kartlegger hva som er viktigst for young professionals ved valg av arbeidsgiver, og hvilke arbeidsgivere i Norge de anser som mest attraktive.

Nordea topper listen blant økonomer, foran Sopra Steria og Google.
– Vi jobber systematisk og legger til rette for et inkluderende arbeidsmiljø, noe vi vet henger høyt blant arbeidstakere. I tillegg opplever vi at kandidatene våre gir oss anerkjennelse for arbeidet vi gjør innen bærekraft, sier Storset.

Gode kolleger

Academic Work er en organisasjon som jobber som rekrutterings- og vikarbyrå, men også som tilrettelegger for målgruppen unge, nyutdannede akademikere. Undersøkelsen viser at 72 prosent av økonomene verdsetter gode kollegaer og godt arbeidsmiljø høyest når de skal vurdere en arbeidsgiver.
– Vi får også tilbakemeldinger på at kandidater synes det er positivt med muligheten til å jobbe i en internasjonal organisasjon, uten å måtte flytte utenlands. I Nordea kan du jobbe med andre kulturer, på tvers av våre fire hjemmemarkeder, sier Storset.