Hva er Mercurius?

Som økonomistudent ved Handelshøyskolen UiA blir du som nevnt automatisk medlem av Mercurius. Du vil få informasjon på fronter, tilgang til passord på denne hjemmesiden m.m.

Mercurius drives av studentene selv, og er en av de største organisasjonene ved skolen. Mercurius’ styre består av 10 personer. Mercurius verter bedriftspresentasjoner, bidrar til næringslivskonferansen Norge på nytt, arrangerer ulike sosiale fester/turer, knytter studentene opp mot fakultetene m.m. Mercurius ønsker at flest mulig studenter engasjerer seg, og veldig gjerne også førsteårs studenter!

Les mer om de ulike utvalgene her.

Næringslivsutvalget arrangerer besøk av ulike bedrifter som avholder presentasjon av sitt eget firma, i håp om at de fanger studentenes interesse med tanke på et fremtidig ansettelsesforhold. Bedriftene serverer gjerne gratis mat og drikke, og slår alltid av en prat med studentene. Nok et eksempel på hvordan Mercurius knytter kontakter!

Les mer om bedriftspresentasjoner her.

Velferdsutvalget arrangerer alt sosialt, og i kalenderen til høyre finner du oversikt over kommende arrangementer. Her vil du også finne påmeldingskjema til ulike arrangementer som krever dette.

Ellers oppfordrer vi våre nye studenter til å bli kjent med både nettsiden til Mercurius, og selve organisasjonen – gjerne før du ankommer Kristiansand. Da vil du være godt rustet til å bearbeide alle inntrykkene du får gjennom dine første dager ved Universitetet i Agder.

Vi har også en facebook-gruppe som vi ønsker at nye studenter skal melde seg på. Facebook brukes til ulike formål, f.eks. å informere om ulike arrangementer osv:

Gå inn på vår facebook-bruker her.