5 i Vrimle

Nå som første semester nærmer seg slutten , har vi har tatt oss en  liten tur rundt  i vrimle for å høre hva studentende syntes om semesteret så langt, hvordan de studerer og hva de øsnker for fremtiden.

Son Tran, 3. Klasse

Har du noen planer etter studie?


       
Jeg er litt usikker, det er et ganske vanskelig spørsmål. Jeg vurderer å jobbe i et stort regnskapsfirma. Kanskje litt senere i jobblivet vil jeg starte min egen bedrift. Dette har alltid vært drømmen min og noe jeg virkelig ønsker å oppnå i livet mitt.

Tuva Nessmo Jørum, 1. Klasse

Hva har vært det beste arrangementet så langt?

Jeg syntes rekemiddagen. Gratis drikke og reker lager god stemning! Det var også interessant å bli kjent med nye folk. Standupen var bra, og det var også mange andre morsomme aktiviteter. 

Jukie Wiese-Hansen, 1. klasse

Hva har vært din beste opplevelse så langt?

Fadderuken!
Jeg ble kjent med mange nye folk og hadde dyktige og kule faddere som gjorde at jeg fikk en bra start på studie.  Etter fadderuken ble  jeg veldig motivert samtidig som jeg fikk mange gode venner. 

Erlend Sagen Olsen, 3. klasse

Hva er ditt mest interessante fag dette semesteret? 

Det mest interessante faget er Industrial Buying Behavior. Det er krevende, men allikevel lærerikt og relevant. Det er et fag jeg har satt mye til og krefter inn i, og håper å få bruk for kunnskapen videre i jobblivet.  

Stian Westby, 4. klasse

Hvor mange timer studerer du hver dag, og hvor?

Jeg har det ganske travelt, men hvor mye jeg studerer er avhengig av timeplanen. Jeg studerer for øyeblikket i grimstad, men jeg har tatt en bachelor i Kristiansand. Grupperommene til Mechatronics Innovation Lab er de rommene jeg benytter meg av når jeg skal lese, og studerer kanskj