Velferdsutvalget

1381208_10151636985660388_1117838130_nSiden mange i Mercurius har Setesdalturen ferskt i minne er det nå en av arrangørene av turen fra Velferd, som vi skal få høre litt om. Velferd har 11 medlemmer der Jørgen er leder for utvalget.

Hvem er du og hvilken klasse går du i?
Jeg heter Berit Hauge og går i første klasse. Jeg er født i 1994 og er 19 år.

Hvor lenge har du vært i utvalget?
Jeg begynte nå på nyåret.

Hva er den morsomste oppgaven du har hatt?
Det må være å arrangere utvalgsfesten. Dette er en stor happening som mange ser fram til og derfor veldig gøy å ha ansvar for. Oppgavene var blant annet å beregne hvor mye mat og alkohol som skulle kjøpes inn, og å arrangere konkurransene mellom utvalgene.

Hva er de største fordelene med å ha et verv i Velferd?
Helt klart erfaringene man får. I Velferd arrangerer vi alt det sosiale og det kommer godt med senere i livet. Ikke minst får man også store fordeler ved at man får være med på mange morsomme arrangementer. Når man har et verv i Velferd får man også muligheten til å påvirke hva som skjer og hvilke beslutninger som fattes i utvalget.

Hvilke egenskaper kan det være en fordel å ha for å bli med i dette utvalget?
Det er veldig viktig å være ansvarsfull, engasjert og utadvendt. Vi arrangerer det sosiale og da er det en god egenskap til å kunne promotere det vi arrangerer gjennom disse egenskapene.

Hva er den største utfordringen du har hatt?
Når man planlegger ting, bestiller og ordner er det alltid usikkerhet og uforutsette hendelser. Det kan ofte by på utfordringer.

Hvorfor vil du anbefale andre å bli med i et utvalg?
Det er veldig sosialt. Du får jobbe sammen med andre om noe som ikke er skolerelatert, og treffer mennesker på tvers av trinnene. Alt i alt får man et større nettverk ved å være med i et utvalg.

Hva slags arbeidsoppgaver har du hatt i utvalget?
Under setesdalturen var jeg med på å dele ut t-skjorter, passet på at alle skrev seg på listen og var dommer på rebusløpet. Jeg har også vært med på å lage quiz til Stipendpilsen på Tollboden. På utvalgsfesten hadde jeg ansvar for stolleken og quizen.

Beste minne fra Mercurius/ditt utvalg så langt?
Utvalgsfesten og arrangeringen av denne!

Hvordan er sjefen din?
Jørgen er en herlig sjef. Han er skjønn, hyggelig og snill. Han er også en veldig flink sjef, ved at han tar ansvar samtidig som han lar resten av utvalget får være med på å ta del i beslutningene.