Tilbake til skolebenken

Skoleåret er godt i gang etter en lang sommerferie, vi har kommet langt i september måned og høsten nærmer seg med stormskritt. Mercurius har snakket  med fem studenter i vrimle om hvordan det har vært å kommet tilbake til skolebenken etter den lange ferien, hvordan de opplevde fadderuken og hva som var høydepunktet med den.

 

 


img_2961

Navn: Simon Rage Gundersen

Alder: 21 år

”Det var kjempe kjekt å komme tilbake etter en litt for lang ferie. Det var godt å treffe alle vennene mine i Kristiansand igjen og spennende med nytt kollektivt.  Fadderuken var veldig moro!Det var utrolig gøy å være fadder og bli kjent med mange nye. Høydepunktet var beachpartyet!”

 

 

 

 

 

 

img_2962

 

 

Navn: Tellef Solberg

Alder: 21 år

”Det var bra å komme tilbake og møte alle studiekamerater igjen.  Har jobbet hele ferien så det var ganske hektisk. Jeg var ikke så mye med i fadderuken, siden jeg måtte jobbe litt ekstra. Derfor har jeg egentlig ikke noe høydepunkt.”

 

 

 

 

 

 

img_2952

 

Navn: Håkon Håland

Alder: 21 år

”Kjempe deilig å komme tilbake. Var sykt klar for å komme i gang igjen, litt lei av ferie. Storkoste meg veldig i fadderuka, det var veldig gøy å være fadder. Høydepunktet var Mercuriusdagen!”

 

 

 

 

 

 

img_2964

 

Navn: Erlend Pedersen Lines

Alder: 19 år

”Det var tyngre enn forventet. Mye mer å lese enn hva jeg er vandt med fra videregående. Generelt gode forelesere og pensumet er interessant. I fadderuken er jeg veldig fornøyd med det jeg var med på, men var litt syk så fikk ikke blitt med på alt. Pub til Pub var høydepunktet”.  

 

 

 

 

 

img_2967

 

Navn: Ole Mosvold Hogga

Alder: 21 år

” Det var gøy å møte alle igjen, var mange jeg ikke har sett hele sommeren. Samtidig var det tøft å komme inn i gode vaner. Jeg er veldig fornøyd med fadderuken, det var gøy å være fadder. Høydepunktet var Mercurius dåpen!”.

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet av: Hanne Steinskog