PwC søker nyutdannede kandidater til PwC Accounting i Kristiansand!

PwC har et av landets aller fremste kompetansemiljøer innenfor regnskapsføring og –rådgivning. Vi opplever økende oppdragsmengde og trenger flere medarbeider innenfor regnskapstjenester med digitale løsninger, ledelsesrapportering og rådgivning. PwC har et miljø med 120 regnskapsførere, rådgivere, revisorer, og advokater i Agder – hvorav 50 medarbeidere jobber i Accounting.

Er du den vi ser etter?

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Bachelor-/mastergrad innen økonomi/ingeniørfag
  • Liker å jobbe i grenselandet mellom forretning, teknologi og prosess
  • God forretningsforståelse og sterk markedsorientering
  • Analytiske ferdigheter og strukturert tilnærming
  • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner
  • Stor arbeidskapasitet, tempo og drivkraft

Hva kan PwC tilby deg?

I PwC Accounting får du muligheten til å jobbe med spennende oppdrag hos solide kunder, både i offentlig og privat sektor. Her får du muligheten til å jobbe med spennende prosjekter innenfor ulike bransjer, samt bygge nettverk både lokalt/regionalt og nasjonalt/internasjonalt. Du blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons og forsikringsordninger.

Om PwC?

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt brede kompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 223.000 PwC- medarbeidere i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1.700 ansatte representert ved 27 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.

Klikk her for å lese mer og sende inn en søknad!