Påskeferien 2016

Påsken nærmer seg med stormskritt og studentene på Uia er klar for en uke ferie og forelesningsfri. Påsken er gyllen mulighet til å dra hjem eller på hytta, slappe av, gå på ski eller kanskje å ta igjen litt skolearbeid. I den anledning har vi spurt fem studenter i vrimle hvilke planer de har i påsken, om de skal ta igjen noe lesing, jobbe eller ha ferie hele uka.

     

 

 

mikkel 1

 

Navn: Mikkel Bratteland
Alder: 22

”Jeg skal ha ferie. Skal reise på hytta på Blefjell med kjæresten og svigers. Så da blir det skiturer og avslapping, så det kan bli spennende”.

 

 

 

 

 

 

 

erik

 

Navn: Erik Carlsen
Alder 23 

”Det blir en god blanding av skolearbeid og ferie . Skal til Hafjell med familien, så da blir det ski og kos foran peisen med en god bok”.

 

 

 

 

 

 

 

Dino 3

 

Navn: Daniel Dino
Alder 23 

”Jeg skal jobbe en del i ferien, men det blir en tur til Hovden for å stå litt på ski og”.

 

 

 

 

 

 

kamz

 

Navn: Kamilla Espeland Meling
Alder: 20


”Jeg skal lese en del, har eksamen rett etter påske. Skal og til hytta i Røldal med familien siste del av påskeferien, så da blir det skiturer, trekket og påskekos. Gleder meg til å slappe av litt”.

 

 

 

 

 

 

chris

 

 

Navn: Christoffer Daniel Barstad Bergsted
Alder 20 

”Jeg skal faktisk til Svalbard med kjæresten på snøskutersafari, isgrotting og litt forskjellig. Etter det skal jeg rett på hytta på Norefjell, der blir det langrenn og mye godteri. Jeg skal bare ha ferie, det er jo påske!”.

 

 

 

Med dette vil vi i Mercurius ønske alle sammen en fin påske!

 

 

 

av: Hanne Steinskog