Vårt fadderbarn

NadeeshaNadeesha

- Født 20. august 1996, i Sri Lanka

Nadeesha er ei glad og harmonisk jente som har fått mange nye venner i barnebyen. Hun kom hit i begynnelsen av 2012, sammen med sine to yngre, biologiske søsken, Iresha og Chanuka. I løpet av det siste året har Nadeesha utviklet nære relasjoner til sine nye familiemedlemmer, og barnebymammaen hennes betyr veldig mye for henne. Selv om Nadeesha er forholdsvis rolig av seg, elsker hun å danse og barnebymammaen kan fortelle at energien da aldri tar slutt. Musikken får Nadeesha til å lyse opp og hun hører ofte på musikk selv om hun ikke alltid danser til. Hun er også svært glad i å tegne og male, og liker å lese bøker og å leke i hagen. Her kobler hun helt av og hjelper ofte til med å vanne blomstene og grønnsakene de dyrker. Dagene tilbringer Nadeesha på skolen, hvor hun er en flittig elev som hele tiden ønsker å lære noe nytt.

Foreldrene var ikke i stand til å ta vare på Nadeesha og søsknene hennes.
Med hensyn til fadderbarnet og eventuelle slektninger kan vi ikke gi noen nærmere opplysninger angående familien. I SOS barneby har de tre søsknene funnet et varig og omsorgsfullt hjem hvor de kan vokse opp i trygge omgivelser. Her får de også gå på skole som gir dem muligheten for en fremtidig utdanning.

 

Mercurius sitt tidligere fadderbarn var Nicoleta (født 23 juni 1996)

thumb-nicoletta1Fadderskapet for Nicoleta ble avsluttet i Januar 2013, da hun flyttet hjem til sin biologiske mor som nå har forbedret sin økonomi. De har det veldig fint sammen, og Nicoleta fortsatte på sin utdanning der. Fadderskapet ble da overført til Nadeesha, fra Sri Lanka.