Marketing Assistant Content

Trainee.no er startpunktet for studenter og nye kandidater i arbeidsmarkedet som er interesserte i trainee- og graduateprogrammer. Vårt nettsted har siden 2007 inneholdt samtlige traineeprogrammer i Norge, og vi har utviklet Nordens eneste sertifisering for traineeprogrammer. Vår svenske søsterorganisasjon heter traineeguiden.se. Våre kunder omfatter flere av Norges største bedrifter og ledende varemerker som f.eks. Statkraft, Coca-Cola, ABB, Bring, Nordea og Microsoft.

Marketing Assistant Content

Den sentrale rollen for å holde trainee.no oppdatert

Vi søker deg som er interessert i B2B-markedsføring. Du vil jobbe med å holde trainee.no oppdatert og aktuell, og samtidig utvikle trainee.no til å bli en enda bedre informasjonskilde for studenter.

Ansvarsområder

Vårt viktigste innhold er informasjonen om aktuelle traineeprogrammer. For å holde trainee.no komplett og oppdatert er vi kontinuerlig i kontakt med samtlige norske bedrifter og organisasjoner som tilbyr traineeprogrammer. Den største delen av jobben består av å opprettholde kontakten med disse virksomhetene via e-post eller telefon. Vi har langvarige relasjoner med de fleste av disse virksomhetene, andre er nye hvor du selv må ta kontakt og opprette gode relasjoner.

I tillegg til dette vil vi utvikle innholdet på trainee.no i nye retninger, og der spiller du også en viktig rolle.

Din rolle er ikke salg, om du ikke er spesielt interessert i dette, da salg tas hånd om av vårt Account Management-team.

Om deg

·         Student på norsk universitet eller høyskole, eller nylig uteksaminert

·         Sterk egenmotivasjon og kan jobbe selvstendig mot oppsatte mål

·         Ansvarlig, nøyaktig og strukturert

·         Liker å snakke i telefonen og gir ikke opp ved første forsøk.

·         Behersker norsk svært godt både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Dette er en mulighet for deg som vil utvikles innen markedsføring, og samtidig være med å utvikle trainee.no til den ledende hjemmesiden for traineeprogrammer i Norge. Det finnes store utviklingsmuligheter for den riktige personen.

Arbeidsplass og omfang

Deltid. Arbeidstiden bestemmer vi sammen i henhold til situasjonen din, men regn med å jobbe minst 4-8 timer per uke. Stor mulighet for fleksibel arbeidstid.

Du kan arbeide fra hjemmet ditt i Norge eller fra vårt kontor i Stockholm sentrum.

Noe for deg?

Fortell oss hvorfor du passer til denne jobben og send CV til oss på career@traineeguiden.se

Ta kontakt med Max Flodén på max.floden@traineeguiden.se eller +46-705-116 117 hvis du har flere spørsmål.