Karoline Emilie Narvesen

 

Navn: Karoline Emilie Narvesen aka Knarve12208555_10207868648336854_8442023019212440257_n

Alder: 20

Fødested: Drammen/Drømmen-by

 

 

Hvordan vil du beskrive deg selv?
”Jeg ser på meg selv som positiv og med på det meste, men konfliktsky og sta som fy. Jeg liker å være alene i ca. 30 min før jeg blir ensom og trenger noe å gjøre. Jeg er egentlig litt som en valp, burde ikke være alene. Venninnen min kaller meg for menneskeversjonen av en golden retriver.”

 

Hvem er du i vennegjengen?
Kanskje den som prøver å få med folk? Liker at alle føler seg inkludert og lever etter ”the more, the merrier”.

 

Hva går fritiden din til?
”Når jeg ikke er opptatt med å drukne i skolearbeid går fritiden til mine elskede venner og sengen min. Mye tid går nå også til Mercurius-arbeid, så kvalitetstid med Netflix har blitt neglisjert” – ler hun.

Hva er det beste med å studere i Kristiansand?
”Det at det er et lite sted med et tett studentsamfunn. Man møter alltid mennesker man kjenner, og alle er så ufattelig åpne. Man kan slå av en prat med hvem som helst uten at det er noe rart. Man får en veldig sterk følelse av tilhørighet, og det har hjulpet meg veldig.”
Hvem er ditt forbilde?
”Har aldri sett opp til ett spesifikt menneske, men syns mennesket som fant opp iskremen er en real helt!”-  svarer hun med et stort smil.

 

Hva ville du brukt pengene på om du ble lotto-millionær?
”Jeg hadde kanskje unnet meg en ting eller to, men er så kjedelig at det meste hadde blitt satt inn på BSU og sparekonto. Må jo bare elske rentene. Hadde kanskje vært litt vill og spist mango og avokado hver dag!”

 

Hva er den beste underholdningen du vet?
”Andre mennesker som virkelig bare kan slippe seg løs. 80% av humoren min er også å tagge folk i bilder/videoer på Facebook og Instagram. Kan le av slike ting i timevis.”

 

Hva er din favorittmat?
”Ingenting slår helt ferske reker. Hele stemningen rundt det å spise reker er noe spesielt for meg, og er det absolutt beste jeg kan bli servert. Gjerne med en god hvitvin ved siden av!”

 

Er det noe du ikke har opplevd som du kunne tenke deg å oppleve?
”Drømmer om å hoppe i fallskjerm og ta et nattbad på bystranda etter en lang natt på byen.”

 

Har du et favorittminne fra Mercurius så langt?
”Hovdenturen vår er nok på toppen der. Der ble alt av skam, verdighet og sperrer lagt igjen i Kristiansand og ble kjent med en hel del fantastiske mennesker!”

 

Hva er ditt favorittsted på skolen?
”Lesesalen, garantert. Blir av en eller annen grunn veldig avslappet av å sitte der, selv om tanken på å ikke lage en eneste lyd kan være litt pressende.”

 

Hva er drømmejobben etter endt studie?
”Jeg har ikke tenkt så alt for mye på det, men ønsker en jobb hvor jeg kan jobbe med mennesker og helst ha muligheten til å reise litt. Burde vel egentlig bli flyvertinne, men tror ikke jeg hadde klart å gå ned midtgangen i et fly i bevegelse uten å falle annet hvert sekund.”

 

Har du et motto du vil dele?
Min kjære sørlandske bestefar pleide å si til meg ”Om du er sur på noen, vent en dag med å si det. Plager det deg enda, sier du i fra. Om ikke, nei, da var det ikke verdt tiden din”. Det rådet har spart meg mye uro og konflikter.

 

 

Skrevet av Mathias Ekeland Meneeley