Hva fikk du med deg fra Karrieredagen 2015?

I oktober har det vært stor aktivitet i vrimlehallen, med mange bedrifter på stand. Alt dette oppstyret skyldes den store Karrieredagen, hvor vi fikk se mange bedriftspresentasjoner og gode foredragsholdere. Hva fikk økonomistudentene ut av foredagene og var det relevant for dem?

 

image
Navn: Mathias Meneeley

Alder: 21

«Jeg synes Morten Ramm sitt var veldig morsomt, jeg følte det var en fin underholdning for meg. Mens Kjetil sitt foredrag var veldig inspirerende, hvordan han bodde i en liten leilighet i oslo med dårlig økonomi, til å bli en av norges største utøvere.»

 

 

 

 

image
Navn: Håvard Skaland
Alder: 19

«Det var spennende og høre Aamodts historie om hvordan han kom dit han er i dag. Jeg følte foredraget ikke var så veldig økonomirelatert og kanskje ikke så relevant i forhold til min situasjon»

 

 

 

 

 

image


Navn: Lise Joreid

Alder: 19

«Det jeg fikk med meg er at hvis jeg virkelig vil noe, må jeg jobbe for det»

 

 

 

 

 


image

Navn: Vilde Sveine
Alder: 22

«Jeg synes Aamodt var veldig inspirende, det ga meg motivasjon til å jobbe mot målene mine. Han virket som en jovial type og det var morsomt å høre om hans vei til suksess»

 

 

 

 

image

Navn: Jørgen Sørling Pedersen
Alder: 19

«Veldig interessant å se hvordan de med lik utdanning som meg har kommet dit de er idag. I tillegg var det artig å se Morten Ramm holde på med det han kan best»

 

 

 

 

 


Skrevet av Camilla, medlem av informasjonsutvalget

Author:

Informasjonsutvalgets oppgave er å være et talerør til medlemmene. Utvalget har som hovedansvar å oppdatere nettsiden med nyhetsartikler, hjemmesidespalter og annonser. Med fokus på lokale saker ønsker vi å oppnå engasjement hos studentene. Det blir annonsert om arrangementer som ikke bare er i regi av Mercurius, men også det meste innad i Mercurius blir på en eller annen måte nevnt på nettsiden. Ved siden av nettsiden, er Facebook og e-poster viktige kontaktkilder.