Glimt fra PwC sin egne Erlend Falck

pwc14794089_10153852131182466_781564413_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navn: Erlend Falck
Alder: 23
Utdanning: Bachelor Økonomi og administrasjon
Stilling: Associate
Jobbet i PwC fra høsten 2016

PwC ”tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter”.

Jeg har fått gleden av å treffe selveste Erlend Falck for å få et lite innblikk i hans hverdag som nyansatt i PwC. Erlend er tidligere student fra UiA som etter fullført Bachelor i økonomi og administrasjon, har kommet seg gjennom PwC sitt nåløye av en ansettelsesprosess.

Hvordan endte du med å få  jobb i PwC?
”Det var egentlig litt tilfeldig, ettersom jeg ikke hadde tenkt til å søke jobb før etter master. Jeg var på karriereveiledning med PwC når de hadde bedriftspresentasjon på UiA. Da snakket jeg med Morten Frustøl som også hadde lagt inn en søknad etter bachelor. Etter det søkte jeg bare, og ble kalt inn til intervju to dager senere. Det gikk veldig bra og jeg fikk et nytt intervju en uke etterpå. En kan si at det gikk fort fra jeg bestemte meg for å søke, til jeg satt med kontrakten i hånden.”

Jeg har hørt det er relativt vanskelig å komme gjennom nåløyet hos PwC, og at det er bla flere tester før man i det hele tatt får komme på intervju. Hvordan fungerer rekrutteringsprosessen?
”Først og fremst er det et karakterkrav. PwC praktiserer også evnetester før et eventuelt førstegangsintervju. Dagen etter jeg søkte fikk jeg tilsendt en evnetest der blant annet hukommelse og logikk ble testet. Jeg vet de har endret intervjuprosessen litt, blant annet at førstegangsintervjuet fungerer i grupper der man skal gjennom individuelt case, gruppeøvelse og vanlig individuelt intervju. Hensikten er at man får flere muligheter til å kunne vise seg bedre frem og hva man kan. Andregangsintervju blir følgelig mindre omfattende enn før. Har du først kommet til intervju stiller du likt med alle andre. I år ansatte PwC 125 stk i Norge (nesten 10% av de ansatte). Likevel er det et karakterkrav, test og intervju man må komme gjennom, så jeg er veldig fornøyd med å ha fått jobb”.

Hva slags egenskaper ser PwC etter i en potensiell ansatt når de skal rekruttere?
En som har lyst til å jobbe, som er motivert og gira, samtidig vise til at en kan litt på skolen. De sier likevel at selve jobben føler de seg såpass trygg på at de kan lære deg når du først får jobben. Det er ingen som forventer at man skal kunne alt om revisjon før man begynner. Det er mange forskjellig type mennesker og alle er ikke like. Jeg ble intervjuet av 5-6 personer totalt under intervjurundene. De fleste hadde jeg truffet folk før gjennom bedriftspresentasjoner og fra da jeg har vært på casekveld med PwC tidligere.

Hvordan skiller man seg ut fra andre?
Karakterkortet er ikke et samtaleemne så det går mest på erfaring og hva man har gjort ved siden av skolen. Jeg ble spurt veldig mye om praktisk erfaring, bla om jeg har jobbet i team og samarbeidet med andre. Om jeg har opplevd motgang samt hvordan løst det. Ca 70% av intervjuet snakket jeg om verv og jobber som da jeg var leder for lacrosselaget og med i styret i Mercurius. Vi har bla arrangert mesterskap, der folk er både enig og uenig. Når det stilles et spørsmål er det en fordel å kunne dra frem erfaring som et eksempel. Da blir det automatisk mer dybde i svaret.

Hva forventer bedriften av sine ansatte?

Profesjonalitet, samarbeid, positivitet og at vi er læringsvillige. Det kommer også an på hva du forventer av deg selv. En del av jobben er å stille krav til deg selv og sette deg mål, videre skal bedriften hjelpe deg å oppnå disse. Det er altså veldig fleksibelt. 

Hva er mest utfordrende ved jobben din?
Det må være at man hele tiden blir pushet og testet ut på nye områder. Når du har fått en oppgave, jobbet med denne og til slutt mestret den, da får du en ny som bygger videre på den forrige. Du kan aldri lene deg tilbake og slappet av, og det syntes jeg er veldig positivt, ikke minst gøy. Det er nok uansett sånn det er å være nyansatt. Man setter seg inn i mange forskjellige bransjer og mange ulike oppgaver.

PwC tilbyr andre ting ange andre ting en gjør utenom selve jobben. Hva er det kuleste man kan være med på som ansatt i PwC.
Ledetråden er det kuleste jeg har vært med på. Det er en tur alle ansatte i PwC Norge drar på, som arrangeres og finansieres av PwC. Nå i 2016 var vi i Berlin, mens de var i Stockholm i 2013. Det er snakk om 1500 mennesker som skal mobiliseres, det syntes jeg er veldig kult at de får til. Det leies egne fly og bookes hele hotell, med fullt opplegg fra dag en med rebus, full fest, show og galla hvor alt blir dekket. Man får også anledning til å bli kjent med folk som jobber andre steder. Jeg var veldig heldig og fikk være med etter bare to uker i jobben, og gleder meg allerede til 2019!

14800240_10153852144382466_149880327_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hørte på bedriftspresentasjon at PwC tilbyr internship programmer, stemmer dette? Hvordan kommer kommer man eventuelt med?
Jeg har ikke vært med selv,  men man søker og kommer gjennom nåløyet på intervjprosess. Internship programmet varer en del uker i løpet av sommerferien. Man får muligheten til å få en smakebit på alt PwC har å tilby. Det innebærer bla revisjon, consulting og deals. Det er et ganske kult og spennende internship.
For mer info, se her: http://www.pwc.no/karriere

Hva skiller PwC fra andre liknende selskaper?
Nå kan jeg kun relatere til Sørlandet, men her i Kristiansand er vi desidert størst. Vi har over 100 ansatte mens liknende selskaper har 20. PwC har ambisjoner i Norge og i verden om å være størst og best. Samt menneskene, alle jeg har møtt er folk jeg kommer godt overens med. I PwC gleder jeg meg til jobb hver dag, og angrer ikke på at valget mitt falt på dem!

14858646_10153852144367466_462022789_o

 

 

 

 

 

 

 

Hvor er selveste Erlend Falck om 5-10 år?
”Godt spørsmål. Jobbmessig har jeg lyst til å jobbe i PwC Kristiansand med hjørnekontor og utsikt mot fiskebrygga! Ellers skal jeg kjøre en fet bil, samtidig ha en fin båt. Hvis Julie (kjæresten til Erlend) leser dette her kan du også legge til en hund”

Hvordan opplevde du overgangen fra studentlivet til arbeidslivet?- Kjipt å ikke leve på stipend lenger?
Jeg hadde en veldig behagelig overgang. Det var myk prosess hvor de tre første ukene er opplæring i Oslo og Lisboa sammen med alle de andre nyansatte. Så man begynner ikke å gå i dress med en gang. Jeg var med andre som også hadde vært studenter før og man lærer mye sammen med de. Man kommer inn i PwC modus sakte, men sikkert. Jeg gledet meg som en unge til første jobbdag, og jeg er som regel på jobb 06:58. Man har selvfølgelig mindre fleksibilitet, men det føles ut som om man har større frihet, fordi når man går hjem fra arbeid slipper man å tenke på obliger og eksamen. Vi har også fleksitid, så lenge jeg er på jobb i kjernetiden mellom 9 og 15, har det ingenting å si når jeg kommer. Når jeg kommer kl 7 kan jeg gå klokken 15, og hvis jeg forsover meg til kl 9 så er det ingen som bryr seg, men jeg må selvfølgelig jobbe i 8 timer til kl 17. Og man kan vel trygt si at faste lønninger er bedre enn stipendet. Arbeidslivet er i hvert fall ingen ting å grue seg til!

Savner du noe ved studentlivet?
Det må nok bli torsdagene. Det at du har friheten til å bli med på ting og ikke gå hjem fra f.eks: alibiet på torsdager. Jeg kan ikke gi helt slipp på studenttilværelsen ettersom jeg må tilbake på skolebenken for å ta MRR. En kan si at jeg ikke er helt ute av studenttilværelsen enda ettersom jeg fremdeles spiller lacrosse. Hvis det likevel er noe jeg savner så må det bli  muligheten til å bare kunne ta seg fri og for eksempel dra til studentlekene i Bergen.

Hvorfor må du tilbake på skolebenken?
Hvis jeg vil videre opp i høyden så må jeg tilbake til skolebenken om ca 1-3 år, og ta master i regnskap og revisjon for å bli statsautorisert revisor. Jeg må ta master for å kunne avansere i gradene, dvs hvis jeg ønsker å gjøre noe mer enn hva jeg gjør nå. Det frister å begynne på master om et år for å bli ferdig med den, så får jeg 60% lønn under studiene så det er en gunstig ordning. Tror det kan være en fordel å ha litt kjøtt på beinet før jeg skal ta master også.

Du er en associate, hva går den stillingen ut på?
Direkte oversatt betyr det medarbeider, og er første stillingsnivå. Stillingen går i hovedsak på å utføre de oppgavene man blir tildelt. Det er så mye forskjellig så det er vanskelig å beskrive, men man jobber jo en del med tall i løpet av en dag, excel er mye brukt. Ellers har vi egne programmer som hjelper med revisjonen. I praksis er man team member på et team som er med på å bistå de mer erfarne for å få tilstrekkelig med bevis for at de kan signere revisjonsberetningen på at selskapets årsresultat og balanse ikke inneholder vesentlig feil eller mangler.

Hvordan ser en Typisk arbeidsdag ut?
Nå er vi på høsten, og ettersom revisjonen begynner etter nyttår er det nå planlegging av revisjonen for å kunne revidere mest mulig effektivt. Vi begynner ikke å revidere før regnskapet er klart (som regel etter 31.12) og planlegger og finner ut hvilke regnskapslinjer en skal fokusere mest på, vi ser på risiko og eventuelle endringer som har skjedd ila året. En vanlig dag kan jeg jobbe med 4-5 forskjellige kunder. Noe av tiden kan gå med på å lese meg opp, se på hva som har skjedd, har selskapet kjøpt nye skip for eksempel, eller undersøke om det er nye styremedlemmer. Noen dager har vi møte med alle på teamet. Vi kurses også en del slik at vi er oppdatert på lover og regler som gjelder. Vi er innom forskjellige typer selskaper og bransjer og all jobbingen foregår i team. Et team består gjerne av en partner, en team manager og en associate, litt avhengig av størrelsen på oppdraget. En kan trygt si at det er veldig variert.

På hvilken måte måles prestasjonene dine?
Du setter opp dine egne mål hvert år. Da er de viktig å lage mål som en kan bli målt på. F.eks: Antall fakturerbare timer. Dvs at flest mulig av de timene du er på jobb går til kunder slik at disse kan faktureres ut. Et annet eksempel kan være å ha klart og rekruttere noen fra UiA.
Du setter deg mål sammen med en counselor/faglig fadder eller nærmeste overordnede som hjelper deg med utvikling og andre personlige ting.

 Føler du at du har kommet godt inn i arbeidsmiljøet. Tilbyr PwC noe utenom?
Ja det vil jeg si. PwC har et fotballag hvor vi spiller i bedriftsserien. I forkant av seriestart drar vi på treningsleir der vi spiser burger, ser kamp og tar en øl. PwC løp også i oljestafetten med flere lag, der et av lagene tok andreplass, og med påfølgende feiring på kontoret etter på. Vi drar også på en del kurs i Oslo, og da finner vi på mye sosialt på kveldene. Det er også vinlotteri siste fredag i mnd, da kjøper lotteriansvarlig (meg og en til) inn vin for 4000kr som vi lodder ut. Trekningen foregår selvsagt i et fancy exceldokument. Det er altså mange sosiale ting som skjer, noe som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

 

 

Skrevet av Synne Sølland