Erik Carlsen

Tett på Erik Carlsen 2Navn: Erik Carlsen
Alder: 23 år
Fødested: Kolbotn

Hvordan vil du beskrive deg selv?
«Beskrive meg selv ja», sier Erik og tenker seg litt om. «Jeg vil nok si at Erik Carlsen er en veldig aktiv person, full av energi, mye selvironi, sosial, selvutnevnt moromann og veldig omgjengelig og hyggelig».

Hva går fritiden din til?
«Den går til å være med venner, mingle på Kick og spille lacrosse og fotball. Det blir også et slag croquet en gang i blant»

Hva er det beste med å studere i Kristiansand?
«Det er at det er et veldig bra studentmiljø og mange fine piker med bra personlighet her. Og fint vær. Og så er det langt unna familien. Neida».

Har du et skjult talent?
«Hmm, jeg kommer i grunn ikke på noe skjult talent. Jeg skryter vel egentlig litt av alt jeg får til, så ingen av mine talenter er særlig skjulte».

Hva er din favorittmat, og hva gjør du for å imponere på kjøkkenet?
«Min favorittmat tror jeg nok er los tacos, som i taco. Eller enchiladas kanksje? Det er jeg veldig god til å lage forresten, så hvis jeg skal imponere på kjøkkenet er det nok det jeg hadde laget. Men egentlig er jeg kanskje aller best til å dekke på bordet».

Er det noe du ikke har opplevd som du kunne tenke deg å oppleve?
«Det er masse! Jeg har blant annet lyst til å dra på backpacking i Europa, og så har jeg lyst til å dra til USA. Kanskje ta en tur innom Walmart når jeg først er der også, virker som en spenstig butikk».

Har du et favorittminne fra Mercurius så langt?
«Fadderuka var bra, så må nok si den».

Hva er din gulity pleasure?
«Jeg liker å anonymt rette skrivefeil til folk på jodel. Det er moro når de blir sinna».

Hva er ditt favorittsted på skolen?
«Det er hvert fall ikke lesesalen. På grupperommene derimot blir det ofte god stemning. Der føler jeg meg flink samtidig som jeg ikke trenger å gjøre så mye».

Hva er det dyreste du noen gang har ødelagt?
«Jeg kjørte båten til pappa på grunna en gang. Båten ble ikke ødelagt da, men propellen ble. Vet ikke helt hvor mye det koster å fikse jeg, men sikkert litt».

Hva er drømmejobben etter endt studie?
«Jeg har ikke så mange drømmejobber egentlig, jeg er i grunn fornøyd så lenge jeg tjener bra og ikke trenger å gjøre alt for mye. Men det hadde vært kult med et eget kontor, og med en assistent da, sånn at du bare kan trykke på en knapp og så kommer hun inn».

Hva er den dårligste betalte jobben du har hatt?
«Jeg jobbet på et lekeland da jeg var sånn 14-15 år, hvor jeg fikk betalt 50 kr timer for å gå rundt i en stor musedrakt og klappe barn på hodet. Det var helt sykt varmt inni der! Men det som var litt morsomt med det var at vi var to stykker som delte på jobben, og han andre var veldig høy, så det ble litt høydeforskjell da vi byttet vakt. Det så ganske komisk ut».

Har du et motto du vil dele?
«If you study well, the force will be with you, always»

 

Skrevet av Anine Andresen