Bethina Bakken

Fødselsår: 1995Bethina profilbilde
Fødested: Bjørkelangen

Med 4 positive ord, hvordan ville du beskrive deg selv?
Bethina smiler lurt, og jeg kan se på henne at hun ikke er personen til å skryte av seg selv. Etter litt kommer hun frem til at hun er ei sosial, omsorgsfull, positiv og målretta jente.

Hva går fritiden din til?
”Tiden går selvsagt mye til skole, spesielt i ukene fremover. Men på fritiden går tiden med til venner og trening, vi finner alltid på mye gøy. For ikke å glemme kvelds-yoga med roomiene, haha” Bethina sier sjeldent nei til en morsomhet i hverdagen.

Har du et skjult talent?
”Godt spørsmål, tror jeg heller har litt talent i flere ting, enn supertalent i én ting. Hvis det går an å si. Ellers har jeg fått høre at jeg er flink til å kombinere og fullføre ulike ting på samme tid. Og jeg har alltid drevet med mye forskjellig på idrettsfronten, blant annet håndball, cheerleading, ridning, diskojazz, svømming og friidrett – kanskje ikke så rart jeg ikke ble superstjerne i alt dette, selv om det var trening hver dag”

Hva er det beste du vet å spise og hva lager du hvis du skal imponere på kjøkkenet?
”Helt klart tapas! Da er det alltid mye spennende mat, og ikke minst er det en god grunn til å samles. Hvis jeg derimot skal prøve å imponere hadde det helt sikkert blitt noe sjømat eller italiensk. Og foccacian min sier folk er god, selv om det ikke er så avansert,” sier hun og ler.

Det dyreste du har ødelagt?
”Det må nok være et av dekkene på pappa sin bil.”

Har du en guilty pleasure?
”Det må bli Premium sjokoladene fra Freia! Et knekk mørk sjokolade og en kopp grønn te er standard.”

Beste minne fra UIA?
”Åå, det er mye. Vanskelig å velge ut en ting, men årets fadderuke var veldig bra! Da var jeg fadder. Det kan virkelig anbefales til andre og det gir deg jo automatisk nye bekjentskaper, noe som alltid er hyggelig.”

Har du blitt skadet når du skulle tøffe deg?
”Hehe ja, sikkert flere ganger. Men husker jeg kom hjem fra diskojazz-trening en gang, og skulle vise hvor høyt sparket mitt var blitt, falt bakover og endte på legevakten.”

Er det noe du ikke har opplevd som du kunne tenke deg å oppleve?
”Jeg har skikkelig lyst til å dra på en lengre seiltur, der jeg er innom flere land! Gjerne varme land og med en herlig gjeng ombord”

Hva er ditt tips til eksamensperioden?
”Stå opp tidlig så du får brukt hele dagen, utrolig hva du får gjort før klokken ti. Jeg liker å sitte på lesesalen, og da er det motivasjon at man samles til felles pauser i kantina. Det er også veldig deilig å kunne koble av med en treningsøkt i løpet av dagen.”

 

Av: Cathrine Grøgaard